Skip to content Skip to footer

Als psycholoog aan de praktijk staat voor mij een behandeling op maat centraal. Of het nu cognitieve gedragstherapie, schematherapie of een andere techniek betreft, de belevingswereld van de cliënt is altijd belangrijk. Het is belangrijk om mee te nemen wat het gevoel aangeeft, zo blijven we dicht bij de kern. Hierdoor kunnen we handelen naar onze behoeftes en gevoelens, of komen we erachter wat ons tegenhoudt dat te doen. In de behandelkamer zorg ik er graag voor dat moeilijke of pijnlijke onderwerpen besproken kunnen worden. Dat we ons kwetsbaar op durven stellen, maar dat het ook okay is als we het allemaal even niet weten.

Mijn achtergrond als docent Engels stelt mij in staat om alle behandelingen die ik uitvoer ook in het Engels aan te bieden, als dit gewenst is. Een klein uitstapje in het Engels kan ook, als daarin bijvoorbeeld makkelijker uit te drukken is wat we voelen.

Ook geef ik in samenwerking met een collega groepstraining bij de ADHD-groep. Naast het trainingsaspect van deze groep heeft het delen van ervaringen een rol in het accepteren en begrijpen van ADHD.